Texfon

A Texfon egy lépéshanggátlás növelő anyag, amelyet padlószerkezetek lépéshangszigeteléséhez ajánlott felhasználni. A termék nagy kopásállósággal rendelkező nem szőtt, poliészter kötésű, bitumen réteggel ellátott felületű lap.

Felhasználási terület

A Texfon lépéshangok szigeteléséhez használható fel, a padlózat kialakítása során. A termék minden típusú felület esetén ajánlott. A Texfon továbbá felhasználható két strukturális elem közé elválasztó rétegként, amennyiben szükséges, hogy a két elem ne érjen össze.

A termék felhasználható:

Tulajdonságok

Felhasználási utasítások

A Texfon anyag lerakását célszerű tapasztalt szakemberre bízni. A terméket közvetlenül a felületre kell helyezni úgy, hogy a bitumen védőrétege felül legyen. Le kell fedni a csatlakozásoknál lévő hézagokat a tekercsben található öntapadós tömítő anyaggal. A Texfon szalag segítségével fedjünk át minden csatlakozást teljes hosszában, hogy elkerüljük egy esetleges akusztikai hidak keletkezését. A habarcs kiöntési folyamatának végéig az anyagnak átmeneti védelemre van szüksége.

Műszaki adatlap letöltése.

Termék neve Vastagság mm Kiszerelés Bruttó ár
TEXFON 3,4 20×1,07 m (tekercs) 43 216 Ft / tekercs*

* A termék ára a beszállítási költséget nem tartalmazza, a beszállítási költség minden egyes megrendelés esetén, egyedileg kerül meghatározásra.

A termék felhasználási lehetőségeiről felmerülő kérdések végett vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

Szállítási feltételek

A Texfon termék a 1183 Budapest, Felsőcsatári út 15. szám alatti szakáruházunkban előzetes megrendelés nélkül nem vásárolható meg. A termék a megrendelést követően, két héten belül vehető át telephelyünkön. Nagyobb mennyiség esetén kiszállítást is vállalunk, melynek feltételeit kollégáinkkal tudja egyeztetni.